Last call for Petra Timmerman...
Door: Petra
Blijf op de hoogte en volg Petra
15 Februari 2010 | Verenigd Koninkrijk, Birmingham
..please report to gate 1!!
Zo begon mijn reis naar Birmingham vorige week vrijdag. Ik dacht dat ik nog alle tijd van de wereld had. Op zo’n klein vliegveldje (ik vloog vanaf Dusseldorf, Weeze) hoef je toch geen half uur van te voren bij de gate te zijn?? Blijkbaar wel dus… oeps! Ik rennen naar de gate, waar speciaal voor mij nog een busje stond om me naar het vliegtuig te rijden. Gelukkig stonden er nog wel wat mensen in de rij op de trap om het vliegtuig binnen te gaan zodat ik niet hélemaal als laatste het vliegtuig binnen kwam stormen.
Na een uurtje vliegen en een kwartier vroeger geland te zijn dan gepland, stond ik te wachten op mijn taxi. Ik had geen idee hoe ze eruit zag, ik wist alleen een naam: Ria Khatun. Ik had haar gebeld en ze zou er binnen 5 minuten zijn. Ik bleef dus gewoon even staan wachten en een beetje mensen bekijken.
Op een gegeven moment zie ik 2 kleine meisjes/vrouwtjes aan komen lopen. De ene leek net een clown zoveel make-up had ze op. Daar kwam nog bij dat ze een raar glitterig mutje op had en een knalroze jas aan had. Ik bekeek haar eens aandachtig om vervolgens weer verder te kijken. Op een gegeven moment wordt ik aangetikt en kijk ik recht in het gezicht van die clown! Of ik Petra Timmerman was. Ja dat ben ik!! Bleek dat Ria een vriendin mee had genomen! Gelukkig zag Ria er een stuk normaler uit.
Buiten aangekomen bleek dat ze een mini cooper hadden mee genomen (mijn twee grote koffers en m’n kleine handbagage koffertje pasten er net in!) en dat ze niet wisten dat ze hun parkeerbonnetje eerst moesten afbetalen voordat we weg konden!! Ik dacht dat die betaalautomaten tegenwoordig wel algemeen bekend waren, maar blijkbaar nog niet bij iedereen ;-)!
Nou ja, mijn reis begon in ieder geval interessant!
Bij het appartement aangekomen werd ik hartelijk ontvangen door Shardee, mijn huisgenoot voor de komende maanden. Zij was een week eerder aangekomen en had die vrijdag vrij gekregen om mij op te vangen. Een lekker lang weekend nog vrij dus om even te wennen. Dat weekend hebben we uitgebreid boodschappen gedaan, zijn we naar een andere wijk gegaan om even te winkelen, zijn we zaterdagavond gelijk even het uitgaansleven ingedoken en hebben we zondag de hele dag lui voor de tv gehangen.
En ondertussen heb ik er alweer een hele werkweek op zitten! Tot nu toe bevalt het me goed. Ik heb deze week vooral besteed aan het onderzoeken en bekijken wat het bedrijf allemaal doet en hoe het allemaal in elkaar zit. Om even in een notendop uit te leggen waar ik me de komende maanden mee ga bezig houden: Ik ga een onderzoek doen voor de Accord Group, wat bestaat uit 7 woningbouw organisaties. De Accord Group willen hun bewoners meer betrekken in alle beslissingen, dus ik moet gaan onderzoeken waar alle 7 organisaties nu staan wat dat betreft en waar we ze eigenlijk willen hebben. Klinkt interessant vind ik, dus ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen :-)!
Ik zal jullie ook dit keer weer op de hoogte houden van al mijn ‘avonturen’, dus ik hoop voor jullie dat ik nog wat spannends meemaak hier ;-)!
Ik hoor natuurlijk ook graag alle Nederlandse avonturen van jullie!!
Hoop van jullie te horen dus :-p!
Liefs Petra
P.S. Voor de mensen die me een bezoek willen brengen, hier is mijn adres:
29 Forge Street
Wednesbury
West Midlands
W10 7TP
En je kunt me bereiken op mijn nederlandse nummer of op +44 774826373!
Nou ja, mijn reis begon in ieder geval interessant!
Ik hoor natuurlijk ook graag alle Nederlandse avonturen van jullie!!
Hoop van jullie te horen dus :-p!
Liefs Petra
P.S. Voor de mensen die me een bezoek willen brengen, hier is mijn adres:
29 Forge Street
Wednesbury
West Midlands
W10 7TP
En je kunt me bereiken op mijn nederlandse nummer of op +44 774826373!
15 Februari 2010 - 20:53
Mama:
Hé Peet
Verrassend nu al je avonturen van de 1e week op de site!
Hoe was je weekend in je eentje? Heb je je wat kunnen vermaken?
Dikke kus van je 'mamsie' -
16 Februari 2010 - 10:49
Wilco:
Hoi Petra,
Weer een leuk verhaal en blij te lezen dat alles naar de zin is. Zie je 5 maart!!
Tot dan en intussen veel plezier.
Kind regards,
Your Daddy -
16 Februari 2010 - 12:40
Helma:
Dus...England..it is!!
Leuk man, we wensen je heel veel plezier! Enne....goed dat jij ook meewerkt aan de wereldwijde naamsbekendheid van de Timmerman-family! Ik heb mijn naam al eens laten omroepen op Atlanta..... Nog maar een paar luchthavens te gaan en iedereen kent ons, hihi!
Ik lees graag weer je volgende verhaal! Genietse!
Liefs ook van Koos & Janne, Helma -
16 Februari 2010 - 14:25
Rozemarijn:
Hee Peet!
Oh oh, bijna het vliegtuig gemist dus!! Haha en opgehaald door een clown ;-), je reis lijkt indd interessant te beginnen!
Hoe was het uitgaansleven daar? en wat heb je dit weekend gedaan?
Liefs Roos -
16 Februari 2010 - 18:26
Juud:
Haha ow ow Peet! Kan me voorstellen dat je je verbaasd hebt haha!! Hier alles goed, net 4 dagen carnaval achter de rug, was errug leuk!! Nu druk aant uitrusten!! Ik blijf je volgen!! Veel plezier en succes!!
KUSS -
17 Februari 2010 - 09:12
Herman En Minie:
Pas maar op! In 'Pekel'liep jaren geleden ook een 'clown' rond. Zo zie je maar weer: je hoeft niet per sé in China te zijn voor een rare Chinees.
Keep it cool! -
15 Maart 2010 - 14:31